Владі Полтави є до чого рости: у Глобиному проїзд підняли до 5 гривень

Влада
Надія Труш7 липня 2015 о 10:091465 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Владі Полтави є до чого рости: у Глобиному проїзд підняли до 5 гривень
У Глобиному з 15 липня одна поїздка у міському автобусі коштуватиме 5 гривень.

Владі Полтави є до чого рости: у Глобиному проїзд підняли до 5 гривеньВладі Полтави є до чого рости: у Глобиному проїзд підняли до 5 гривень. Фото – taxi-gold.com

Рішення про підняття тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування прийняли на засіданні виконкому Глобинської міської ради.

Із 15 липня 2015 року тариф на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №1, №2, №4, №5, які працюють в звичайному режимі руху, встановлено в розмірі 5 гривень за одну поїздку. Про це інформують на сайті Глобинської міськради. Інформацію підтвердили журналісту в міській раді телефоном.

До цього вартість складала 4 гривні за одну поїзду. Школярам під час навчального року вартість проїзду буде на дві гривні меншою.

Глобинський міський голова Станіслав Джусь зазначив , що підняття тарифів на проїзд відбулося за ініціативи перевізника у зв’язку зі зростанням вартості пального, технічного обслуговування, техоглядів, запасних частин. Вибір був між двома бідами: з одного боку – можливість втратити взагалі перевізника, якому економічно не вигідно утримувати дані маршрути, які є збитковими, а з іншого – підняття тарифів лягає ще одним тягарем на плечі жителів міста.

Нагадаємо, у Полтаві в травні під галас і бійку підняли ціну на проїзд до 4 гривень. Раніше полтавці платили 3 гривні за користування маршрутним таксі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter