За день-два у Полтаві обіцяють розпочати опалювальний сезон

Влада
Юлія Обелець20 жовтня 2014 о 15:371424 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За день-два у Полтаві обіцяють розпочати опалювальний сезон
Голова Полтавської облдержадміністрації Віктор Бугайчук звернувся до Кабміну з проханням дозволити розпочати опалювальний сезон на Полтавщині.

За день-два у Полтаві почнуть опалювальний сезонЗа день-два у Полтаві почнуть опалювальний сезон.Фото .volynnews.com/

На Полтавщині тепло в установах, на підприємствах та в оселях полтавців з’явиться 21-22 жовтня. Про це заявив голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук.

– Цього року опалювальний сезон розпочинають лише за погодженням із Міністерством. Останні два дні середньодобова температура була нижче восьми градусів тепла, тому вже в понеділок зранку ми звернулися до Міністерства про надання дозволу на початок опалювального сезону. Розраховуємо отримати дозвіл і вже за день-два розпочати подавати тепло. У першу чергу опалення увімкнуть для шкіл, дитсадків та лікарень, – цитують Віктора Бугайчука на сайті ОДА.

За інформацією департаменту ЖКГ Полтавської ОДА об’єкти соціальної сфери області стовідсотково готові до пуску тепла. За повідомленням першого заступника директора департаменту Юрія Злобіна, ліміт газу для Полтавщини на період з 1 серпня цього року до 31 березня наступного становить 199.2 мільйона кубометрів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter