АТО: нелегкий шлях до незалежної незалежності

Корисне
6 серпня 2014 о 12:363475 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 АТО: нелегкий шлях до незалежної незалежності
У світлі останніх подій в Україні, коли землі діляться та ампутуються, а люди гинуть на передовій, все більш гостро постає питання про відсутність соціальної відповідальності.

Навмисно створюється зайве напруження у суспільстві та будь-якою ціною переслідуються власні інтереси. Недарма говорять: «Кому війна, а кому мати рідна!». Це час, коли не важливі слова. До уваги беруться лише вчинки. На сьогоднішній день одним із найбільш дієвих підприємств Полтавщини у сфері гуманітарної допомоги постає ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів».

Ніщо людське не є чужим

Суспільно доступною є постійна турбота підприємства про малозабезпечені сім’ї, навчальні заклади, дитячі будинки, молодь і регіон в цілому. Не менш важливою в цей час є допомога АТО.

В той час, коли влада влаштовувала перемир’я, а бойовики продовжували бомбити кордони України, комбінат відмовився святкувати своє 42-річчя від дня заснування. Таке рішення прийняли з огляду на фактори важливості та першочерговості. Адже не витрачені гроші перерахували на допомогу батальйону спецпризначення «Полтава», до складу якого входять бійці з Хорольщини.

АТО: нелегкий шлях до незалежної незалежності .

Кошти з дня народження - не єдина допомога. Для бійців закуплено необхідні засоби індивідуального захисту. Представники підприємства за власним бажанням здали кров для потреби військовослужбовців і цивільного населення зони військових дій.

Особисто доставлено до лубенського штабу сприяння руху «За єдину Україну» продукцію на допомогу батальйону добровольців «Азов», де задіяні хлопці з Лубенщини. Надано чергову допомогу жителям населених пунктів Донецької та Луганської областей, звільнених від терористів. Чекає на свою відправку гуманітарна допомога для батальйону національної гвардії «Айдар». Триває безперервна співпраця з благодійними організаціями Сходу країни на предмет допомоги дитячим будинкам та лікарням.

Нова мітла по-новому мете

За останні півроку співпраця з органами державної влади вийшла на якісно новий рівень. Єдиний виробник дитячого харчування в Україні, що виробляє продукцію під брендом "Малиш", "Малишка", "Малютка", "Малютка Premium", активно приймає участь у розвитку та підтримці соціальної сфери регіону.

Сюди можна віднести долучення до благодійних акцій, допомогу малозабезпеченим громадянам та спонсорство різноманітних заходів місцевого значення. Давня дружба поєднує Хорольський МКК ДП з Навчально-виховним комплексом міста. Підприємство завжди відгукується на їх прохання.

Дана організація Хорольщини займає досить значну нішу в соціальній сфері міста. Під її патронатом така важливо структура, як єдині очисні споруди. Саме завдяки комбінату відбувається очищення, знешкодження й знезараження стічних вод. Найближчим майбутнім планується вирішення питання з асфальтування мікрорайону.

Як новий рік зустрінеш, так його і проведеш

Ще на прикінці минулого року голова наглядової ради ПАТ «Хорольський молоконсервний комбінат дитячих продуктів» Володимир Анатолійович Почеп та генеральний директор Артем Васильович Кузьменко, взялись за вирішення досить важливого питання: допомоги діткам, що позбавлені материнського тепла, а отже й грудного вигодовування. Як результат короткочасних перемовин, вже в січні 83 малюка Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини отримали першу партію допомоги у вигляді сухих молочних сумішей «Малютки Premium». Наразі співпраця продовжується. Загалом за цей час Обласному будинку малютки надано більше тони продукції власного виробництва.

Хочеться зауважити, що всі ми прагнемо миру і спокою, вболіваємо за квітуче майбутнє України. Та часто таке вболівання не заходить далі слів. Не забувайте про необхідність допомоги та підтримки потребуючих, тим більше в такі нелегкі часи, ділом. Долучайтеся до життя міста, району, області, України в цілому. Беріть приклад та будьте прикладом для інших!

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®