У салоні «Орхідея» знають усі секрети жіночої краси

Корисне
Ольга Матвієнко6 серпня 2014 о 10:014342 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У салоні «Орхідея» знають усі секрети жіночої краси
Сучасна жінка щодня виконує цілу купу різноманітних справ, вирішує складні питання, навчається, виховує дітей. У цьому вирі дуже складно вихопити хвилину і присвятити її лише собі. 

У салоні «Орхідея» знають усі секрети жіночої красиСалон "Орхідея" працює для вас без вихідних. Фото Олега Журавльова

Але при цьому полтавські дівчата та жінки, господині та бізнес-леді залишаються чарівними та привабливими протягом року в усі сезони.

Як завжди виглядати доглянутою та стильною знають у салоні краси «Орхідея». Привітні дівчата допоможуть вам у догляді за волоссям і нігтями. Для вас тут створили широкий асортимент послуг із використанням тільки найсучасніших технологій та якісної косметики.

Увесь спектр найсучасніших процедур для вашого волосся

У салоні «Орхідея» знають, що часто для здорового волосся не вистачить лише традиційної стрижки. Тому у спектрі послуг різні типи процедур для оздоровлення слабкого, пошкодженого або пофарбованого волосся. Наприклад, кератирування або ламінування завдяки тому, що захоплюються найглибші шари волосини, сприяє відновленню не тільки кутикули, а й надає блиску та здоров’я по всій довжині. Для того, аби догляд був повноцінним для цієї послуги обрали тільки найкраще косметику італійського виробництва – BES.

У салоні «Орхідея» знають усі секрети жіночої красиСерія косметики для волосся італійського виробництва. Фото Олега Журавльова

Сухе волосся отримає нову силу та оновлення після гідротерапії. А пофарбоване засяє по-новому після колортерапії.

До речі, майстри «Орхідеї» знають усе й про фарбування. Якщо ви задумувалися над тим, як змінити стиль при цьому зберігши природність, – брондування волосся для вас. Завдяки спеціальній методиці – м’якому розтягуванню різних відтінків фарби від темнішого до світлішого та навпаки досягається глибокий та насичений колір і зберігається натуральний вигляд.

Крім того, залежно від того, що потребує ваше волосся, майстер запропонує косметику для догляду у домашніх умовах. Її можна придбати безпосередньо у салоні.

Присвятіть час догляду рук та ніг

Зовсім небагато часу займає манікюр, але завдяки цьому ваші нігті завжди виглядатимуть здоровими та доглянутими. У студії краси «Орхідея» для вас – широкий спектр послуг.

Завдяки класичному манікюру ваші руки одразу набудуть доглянутого вигляду. Для тривалого зволоження шкіри рук та зміцнення нігтів є послуга парафінотерапії. А покриття лаком на ваш смак або художній розпис зроблять ваш образ яскравим та неповторним. Для того, щоб ефект, ніби ви щойно із салону, зберігся довше оберіть стійке покриття гель-лаком Shellak. Цей вид покриття для нігтів набуває все більшої популярності, адже він тримається на нігтях близько двох тижнів.

У салоні «Орхідея» знають усі секрети жіночої красиВ "Орхідеї" пропонують різні види манікюру. Фото Олега Журавльова

Серед послуг салону також нарощування нігтів – акрилове та гелем.

У салоні потурбуються і про ваші ніжки. Залежно від стану, в «Орхідеї» вам запропонують класичний або комбінований педикюр. Процедуру виконують із використанням косметики німецького виробника Lutticke, тож ви отримаєте відмінний результат.

Гладенька шкіра надовго

Особливо багато прикрощів можуть виникати від того, що влітку жінці хочеться щодня чарувати всіх гладенькою шкірою. Проте зберігати гладкість шкіри при використанні звичайних засобів для бриття чи епіляції в домашніх умовах складно.

У студії «Орхідея» знають, як зберегти шкіру гладенькою надовго. Тут професійно володіють технікою SPA-депіляції – шугарингом. Видалення зайвого волосся саме за допомогою цукрової пасти замість традиційного воску вже давно визнане найбільш ефективним. За рахунок того, що паста проникає вглиб фолікули, відбувається видалення навіть найменших або найгрубіших волосин, а також тих, що вросли у шкіру. Після шугарингу не виникає подразнень, а шкіра залишається гладкою протягом трьох тижнів. У салоні використовують для цієї процедури косметику європейського виробника – Pandhy’s. До її складу входять натуральні компоненти, які не викликають алергії.

У салоні «Орхідея» знають усі секрети жіночої краси

Тут ви можете також прикрасити своє тіло спокусливою засмагою. Отримати рівномірну бронзову засмагу можна лише за кілька сеансів у солярії. Додаткового комфорту під час сеансу в солярії салону краси «Орхідея» надасть легкий бриз та аромат.

У салоні «Орхідея» знають усе про красу. Станьте постійним клієнтом студії краси й беріть участь постійних акціях та отримуйте подарунки. Крім того в салоні діє постійна знижка 10 % на послуги для дітей до 7 років.

На вас чекають за адресою провулок Кооперативний, 8а (зупинка «Млинкомбінат») у понеділок-суботу – із 9.00 до 20.00, у неділю – із 9.00 до 18.00. Для попереднього запису телефонуйте (066) 089 03 50, (0532) 57-11-94.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter