21-річна жінка в Кременчуці влаштувала будинок розпусти

Кримінал
Ольга Матвієнко18 квітня 2015 о 16:091828 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 21-річна жінка в Кременчуці влаштувала будинок розпусти
21-річна кременчужанка зводила чоловіків із дівчатами.

У Кременчуці викрили звідницюУ Кременчуці жінка займалася звідництвом. Фото – mvs.gov.ua

Декілька місяців тому на одному з інтернет-сайтів 21-річна мешканка Кременчука розмістила оголошення про надання інтимних послуг і зняла квартиру у місті. Зводила підозрювана клієнтів з двома дівчатами 20 та 25років. За це жінка брала собі ренту в розмірі третини від заробітку кожної дівчини. Під час такого заробітку розпусниць і затримали працівники міліції. Свою провину жінки не стали заперечувати. Як повідомили у прес-службі УМВС у Полтавській області підозрювану затримали.

Мобільний телефон, з якого кременчужанка розміщувала оголошення, в якості речового доказу було вилучено та долучено до матеріалів справи.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 302 Кримінального кодексу України – створення або утримання місць розпусти і звідництво. Санкція статті передбачає обмеження чи позбавлення волі на строк до п’яти років.

У Кременчуці викрили звідницюФото – mvs.gov.ua

Відносно жінок, які надавали інтимні послуги, був складений адміністративний матеріал за статтею181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення – заняття проституцією, що тягне за собою відповідальність у вигляді штрафу від п’яти до п’ятнадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Читайте також: У Полтаві на Зінківській викрили місце розпусти

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter