У Полтаві на Зінківській викрили місце розпусти

Кримінал
Юлія Обелець27 лютого 2015 о 14:263009 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на Зінківській викрили місце розпусти
У квартирі багатоповерхівки, що на вулиці Зінківській, дівчата надавали інтимні послуги. Працівники громадської організації зайшли до цієї квартири розпусти під виглядом клієнтів, після чого викликали правоохоронців.

У Полтаві на Зінківській викрили місце розпустиУ Полтаві на Зінківській викрили місце розпусти. Фото mvs.gov.ua

Пізно вночі 26 лютого до Київського районного відділу міліції Полтави надійшло повідомлення від представників однієї з громадських організацій про те, що в квартирі багатоповерхівки по вулиці Зінківській молоді дівчата надають послуги інтимного характеру. Представники даної громадської організації зайшли до квартири під виглядом клієнтів і після цього викликали правоохоронців.

У Полтаві на Зінківській викрили місце розпусти

При виїзді за вказаною адресою працівниками міліції встановили, що у квартирі протягом останнього тижня проживали та надавали інтимні послуги троє жінок 20-21 років, – про це йдеться на сайті УМВС області. Усі вони прибули до Полтави із сусіднього регіону. На орендованій квартирі, за словами жінок, протягом доби вони втрьох обслуговували 6-7 клієнтів. Вартість їхніх «послуг» становила близько 400 гривень.

За вказаним фактом слідчий відділ розпочав кримінальне провадження за статтею 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Працівники міліції проводять усі необхідні слідчі дії та встановлюють обставини правопорушення.

До теми - У Кременчуці затримали звідницю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter