Чиновника у Кременчуці засудили до 5 років в’язниці за хабарництво

Кримінал
Ольга Матвієнко10 квітня 2015 о 11:521178 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чиновника у Кременчуці засудили до 5 років в’язниці за хабарництво
Посадовець МРЕВ вимагав 2,5 тисячі за перереєстрацію автомобіля.

Чиновника на Полтавщині засудили до 5 років в’язниці за хабарництвоП’ять років в’язниці отримав чиновник за хабарництво. Фото – ua.comments.ua

Набув чинності вирок Автозаводського районного суду міста Кременчука області стосовно посадовця МРЕВ, який вимагав та одержав неправомірну вигоду. Про це повідомили у прес-службі УСБУ області.

Хабарник, зловживаючи службовим становищем, вимагав від місцевого мешканця кошти за перереєстрацію автомобіля та отримання нових державних номерів.

До теми: На Полтавщині водій пропонував хабаря працівникам ДАІ

У січні 2015 року співробітники СБУ спільно з працівниками прокуратури затримали правопорушника «на гарячому», під час отримання неправомірної вигоди у сумі 2500 гривень.

Суд визнав порушника винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років з позбавленням права обіймати керівні посади в органах державної влади на строк 1 рік.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter