Чоловік вимагав у полтавця гроші, який нібито мав інтимні стосунки з його дружиною

Кримінал
Юлія Обелець7 жовтня 2015 о 11:151240 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чоловік вимагав у полтавця гроші, який нібито мав інтимні стосунки з його дружиною
У хлопця вимагали гроші, а потім пограбували його.

Чоловік вимагав у полтавця гроші, який нібито мав інтимні стосунки з його дружиноюЧоловік вимагав у полтавця гроші, який нібито мав інтимні стосунки з його дружиною. Фото з сайту karpatskijobjektiv.com

Ображений чоловік та двоє його друзів вимагали 3 тисячі гривень у 22 – річного полтавця за те, що він, начебто, мав інтимні стосунки з його дружиною. Таких грошей у хлопця при собі не було, тому, застосовуючи силу, чоловіки забрали у нього мобільний телефон, годинник та декілька сотень гривень. Про це повідомляють на сайті УМВС Полтавщини.

Потерпілий хлопець стверджує, що зловмисники діяли за заздалегідь спланованою шахрайською схемою.

– Молода дівчина спочатку «набилась» до мене в друзі у соціальній мережі, - розповів він міліціонерам. – Згодом запропонувала зустрітись. Під час зустрічі, яка була у мене вдома, вона відразу сказала, що одружена. Я не хотів ніяких можливих проблем з чоловіком, тому інтиму між нами не було. Ми просто поспілкувались, я сказав, що між нами нічого не може бути, тому що вона одружена і на цьому ми розбіглись.

Через декілька днів дівчина попросила у хлопця ще одну зустріч, щоб остаточно з’ясувати відносини. Полтавець погодився зустрітись на декілька хвилин неподалік футбольного стадіону. Однак, туди жінка прийшла не сама, а зі своїм чоловіком та його друзям, які були напідпитку.

На встановлення місць проживання зловмисників працівникам Київського райвідділу міліції знадобилось декілька діб. Після їх затримання з’ясувалось, що для 27-річного чоловіка це далеко не перший злочин, який він скоїв у своєму житті. Раніше він уже декілька разів притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння грабежів та крадіжок.

Зараз відносно чоловіка та його товаришів розпочаті кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: частиною 2 статті 186 (грабіж, скоєний за попередньою змовою групою осіб) та частиною 2 статті 189 (вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб). За свої дії зловмисники можуть отримати покарання у виді позбавлення волі строком до 6 років. Відносно чоловіка судом обрану міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою, правоохоронці перевіряють його на можливу причетність до скоєння аналогічних злочинів.

До теми – На Полтавщині псевдо-газовик побив та пограбував жінку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter