Екс-керівника Полтавської ДАІ Блажівського можуть оголосити в міжнародний розшук

Кримінал
Ольга Правденко4 березня 2016 о 16:011170 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Екс-керівника Полтавської ДАІ Блажівського можуть оголосити в міжнародний розшук
Полковник міліції, екс-начальник УДАІ УМВС України в Полтавській області Петро Блажівський не ходить на суд.

Екс-керівника Полтавської ДАІ Блажівського можуть оголосити в міжнародний розшукСергій Попов ( у центрі) із заступниками

Про це повідомив сьогодні, 4 березня, прокурор Полтавської області Сергій Попов на прес-конференції. Загалом головний прокурор області та його заступники звітували про підсумки роботи в області за 2015 рік.

Під час звіту про корупційні провадження мова зайшла про зниклого Петра Блажівського. Через те, що обвинувачуваний не з’являється на судові засідання, їх переносять на інший час, тому виникає потреба в розшуку та вжиттю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

– Необхідно спочатку оголосити його в державний розшук, якщо ми його не знайдемо, то за певною процедурою він буде оголошений в міжнародний розшук. Вживаються всі заходи для встановлення його місця перебування, – запевнив Сергій Попов.

Варто зазначити, що раніше за звільнення Блажівського з-під варти було сплачено майже 10 мільйонів гривень. Колишній прокурор Полтавщини Ян Стрелюк запевняв, що підозрюваний за першим же викликом слідчого з’являється для виконання всіх слідчо-процесуальних дій. Петра Блажівського впіймали на хабарі в 1,5 млн грн.

Аліна Костиря

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter