Прокурор Полтавської області: Блажівський за першим же викликом з’являється перед слідчим

Кримінал
Ольга Правденко27 лютого 2015 о 11:351157 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прокурор Полтавської області: Блажівський за першим же викликом з’являється перед слідчим
На сьогодні прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо полковника міліції, екс-начальника УДАІ УМВС України в Полтавській області Петра Блажівського.

Прокурор Полтавської області: Блажівський за першим же викликом з’являється перед слідчим

Про це повідомив прокурор Полтавської області Ян Стрелюк.

– Самому Блажівському та його трьом адвокатам відкрито доступ до матеріалів досудового розслідування. Наразі вони знайомляться із матеріалами досудового розслідування. Я сподіваюся, що в найкоротший час обвинувальний акт по цьому кримінальному провадженню буде передано до суду,– зазначив Ян Стрелюк.

Нагадаємо, Блажівського впіймали в хабарі, у нього вилучили 1,5 мільйона гривень.

Сам Блажівський знаходиться в Полтаві, за звільнення його з-під варти сплачено майже 10 мільйонів гривень. Прокурор запевнив, що підозрюваний за першим же викликом слідчого з’являється для виконання всіх слідчо-процесуальних дій.

Також Стрелюк зазначив, що під час розслідування справи Блажівського, керівника Кременчуцького центру надання адміністративних послуг з реєстрації транспортних засобів (колишнє МРЕО) було спіймано на хабарі. Зараз обвинувальний акт спрямовано до суду.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter