Міліція розшукує осіб, які вчинили розбійний напад на родину в Полтавській області

Кримінал
Наталія Сіробаб18 лютого 2015 о 14:001930 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міліція розшукує осіб, які вчинили розбійний напад на родину в Полтавській області
18 лютого мешканець села Петро-Давидівка повідомив у Диканський районний відділ міліції, що на його сусідів напали невідомі особи.

Міліція розшукує осіб, які вчинили розбійний напад на родину в Полтавській областіМіліція розшукує осіб, які вчинили розбійний напад. Фото з сайту kiev.unian.ua

Виїхавши на місце події, працівники міліції з’ясували, що того дня, близько 19-ї години, до оселі проникли четверо невідомих у камуфляжному одязі, йдеться на сайті УМВС України в Полтавській області. Зловмисники побачили одного з господарів будинку (24-річного чоловіка), побили його та зв’язали. Аналогічно розбійники вчинили і з його старшим 32-річним братом. Нападники дочекались і матір братів, яка поверталася додому. Жінці вони завдали тілесних ушкоджень, зв’язали та зняли золоті прикраси. Після всього зловмисники обшукали будинок, викрали понад 35 тисяч гривень, автомобіль «ВАЗ Ларгус» і зникли в невідомому напрямку.

Потерпілим надана медична допомога.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), яке карається позбавленням волі строком від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Якщо Вам щось відомо про обставини події або про осіб, причетних до скоєного, правоохоронці просять надати інформацію Диканському РВ УМВС України в Полтавській області або за телефонами: (0532) 51-79-05, 102, або будь-яким іншим зручним способом.

Нагадаємо, на початку лютого на Полтавщині бабусю обікрала рідна онука.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter