На Полтавщині четверо невідомих до смерті закатували пенсіонерку та побили її чоловіка

Кримінал
Андрій Іванов2 липня 2016 о 12:591989 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині четверо невідомих до смерті закатували пенсіонерку та побили її чоловіка
В одному із сіл Козельщинського району четверо невідомих осіб в темному одязі із зав’язаними обличчями чорними хустками проникли до будинку 88-річного пенсіонера та 84-річної пенсіонерки.

На Полтавщини четверо невідомих до смерті закатували пенсіонерку та побили її чоловікаФото - marionetki.net

Подія сталася 1-го липня 2016 року близько опівночі. Під час нападу невідомі зв’язали мотузкою бабусю, били її та вимагали гроші. Від отриманих травм жінка померла, після чого нападники почали бити та душити чоловіка, вимагаючи від нього гроші.

Під фізичним тиском невідомі забрали в старенького близько 19 000 гривень та зникли в невідомому напрямку.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, повідомили у відділ комунікації ГУНП в Полтавській області.

Читьайте також: Полтавська поліція просить впізнати ще одну людину

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter