На Полтавщині на дискотеці замість танців чоловік побив знайомого

Кримінал
Надія Труш20 грудня 2015 о 10:101216 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині на дискотеці замість танців чоловік побив знайомого
Постраждалого кілька разів ударили по обличчю, в результаті той отримав зі струс головного мозку та перелом кісток носу.

На Полтавщині на дискотеці замість танців чоловік побив знайомогоНа Полтавщині на дискотеці замість танців чоловік побив знайомого. Фото – slovovolyni.com

Бійка сталася у Зіньківському районі. До чергової частини місцевого відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що молодик спричинив йому тілесні ушкодження. Про це йдеться на сайті ГУ Нацполіції в Полтавській області.

Виявилося, що побив чоловіка 18-річний юнак.

– Потерпілий відпочивав у місцевому кафе-барі. Під час дискотеки між ним і знайомим хлопцем зав’язалася суперечка, яка раптово переросла в бійку. Зловмисник навмисно завдав потерпілому кілька ударів по обличчю, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ зі струсом головного мозку та перелому кісток носу, – пояснюють подробиці в обласній поліції.

По даному факту слідчими Зіньківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності). Тепер кривдникові загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 150 до 240 годин або виправні роботи на строк до одного року, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

До теми: На Полтавщині чоловік побив односельця монтувальним ломом за крадіжку капусти

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter