На Полтавщині нелюди познущались і вбили дівчину після Свята закоханих

Кримінал
17 лютого 2015 о 15:437759 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині нелюди познущались і вбили дівчину після Свята закоханих
21-річну дівчину позбавили життя у селищі Чапаєве Чутівського району на Полтавщині у ніч на 15 лютого.

На Полтавщині нелюди познущались і вбили дівчину після Свята закоханихНа Полтавщині нелюди познущались і вбили дівчину. фото volynnews.com

Як розповіли в центрі зв’язків із громадськістю обласної міліції, місцева дівчина пішла з дому на дискотеку 14 числа ввечері. Близько 2 ночі вирушила додому. А на ранок близько 9 години односельці знайшли її мертвою у снігу в чагарниках. Вони й викликали правоохоронців.

– На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та працівники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Як було згодом з’ясовано, померлою є 21-річна дівчина, яка отримала численні тілесні ушкодження. Наразі речові докази вилучено, триває слідство. Санкція частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років, – ідеться на сайті УМВС у Полтавській області.

Міліція просить усіх, кому відомі обставини убивства, повідомляти до Чутівського райвідділу міліції за адресою: смт. Чутове, вул. Жовтнева, буд. 23-А; або за телефонами: 053-47-913-08, 053-47-912-55, 102 чи будь-яким іншим зручним способом.

Нині міліція має коло підозрюваних осіб, яких перевіряють на причетність до зґвалтування та убивства, розповів Юрій Сулаєв, керівник ЦЗГ УМВС.

У Чапаєвому кажуть, що дівчина з хорошої родини, мама учителька. У селищі ходить одна з версій, що зґвалтували та вбили дівчину один місцевий та двоє немісцевих. Люди налякані в Чапаєвому, чекають на розкриття злочину та справедливе покарання нелюдів.

До теми

На Полтавщині за вбивство тещі чоловік отримав сім років

Автор – Ніна Король

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter