На Полтавщині за вбивство тещі чоловік отримав сім років

Новини
Наталія Сіробаб13 лютого 2015 о 12:441373 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині за вбивство тещі чоловік отримав сім років
Нещодавно Кременчуцький районний суд Полтавської області виніс вирок 25-річному жителю села Білецьківка, який завдав тілесних ушкоджень своїй тещі.

На Полтавщині за вбивство тещі чоловік отримав сім роківНа Полтавщині за вбивство тещі чоловік отримав сім років.Фото p-p.com.ua

У кінці жовтня 2014 року до Кременчуцького районного відділу міліції по телефону надійшло повідомлення з лікарні про те, що з явними ознаками тілесних ушкоджень було госпіталізовано 66-річну мешканку Кременчука, йдеться на сайті УМВС України в Полтавській області.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції. Було встановлено, що потерпіла отримала тілесні ушкодження в селі Соснівка від 25-річного співмешканця своєї доньки, коли вони разом відпочивали в нього вдома. З’ясовуючи обставини події, правоохоронці встановили, що сварка почалася з того, що потерпіла не захотіла заварити «мівіну» для зятя. Це розлютило молодика, і він почав її бити. Донька почала заступатися за матір і сама отримала стусанів. Коли ж потерпіла знепритомніла, чоловік злякався і зателефонував до «Швидкої».

Жінку доставили у реанімаційне відділення лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та в комі. Від отриманих травм потерпіла померла в шпиталі.

На судовому засіданні чоловік свою вину в пред’явленому обвинуваченні за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України визнав повністю.

Рішенням Кременчуцького районного суду йому призначено покарання – сім років один місяць позбавлення волі.

У Кременчуці схожі сімейні перипетії фіксували і раніше: зять побив тещу, за що отримав рік виправних робіт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter