На Полтавщині невідомі увірвались у будинок пенсіонерів, побили і пограбували їх

Кримінал
Аліна Літвінова15 вересня 2015 о 17:42977 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині невідомі увірвались у будинок пенсіонерів, побили і пограбували їх
Злочинці через відчинені двері потрапили у квартиру, побили і вкрали у стареньких 200 гривень і телефон.

На Полтавщині невідомі увірвались у будинок пенсіонерів, побили і пограбували їх1ul.ru

Розбійний напад стався 14 вересня близько 20.30 у селі Круподеринці Оржицького району, повідомляють на сайті УМВС в Полтаській області.

Двоє невідомих осіб силою відібрали у пенсіонерів мобільний телефон та 200 гривень. Міліція встановлює осіб, причетних до правопорушення.

За попередньою інформацією, невідомі через відчинені двері проникли до будинку, де проживали 73-річний пенсіонер та його 78-річна дружина. Ударами рук та невідомим предметом незнайомці завдали господарям тілесні ушкодження та вкрали у них мобільний телефон та 200 гривень, після чого зникли.

Під час надання медичної допомоги потерпілим лікарі встановили, що жінці спричинені коло-різані рани голови, схожі на удари ножем. Чоловік отримав гематоми на голові.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Міліція розшукує осіб, причетних до вчинення даного правопорушення.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter