На Полтавщині перекинулась вантажівка: у ДТП постраждали четверо людей

Кримінал
Надія Труш10 серпня 2016 о 15:211129 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині перекинулась вантажівка: у ДТП постраждали четверо людей
Серед постраждалих – однорічний хлопчик.

На Полтавщині перекинулась вантажівка: у ДТП постраждали четверо людейНа Полтавщині перекинулась вантажівка: у ДТП постраждали четверо людей. Фото pl.npu.gov.ua

Аварія сталася 9 серпня, близько третьої години, на 266 кілометрі автодороги Київ-Харків поблизу села Широке, що у Великобагачанському районі. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

Попередньо відомо, що у напрямку міста Києва рухався вантажний автомобіль «Рено Магнум» з причепом під керуванням 49-річного мешканця Кіровоградської області, який не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля на проїжджій частині.

Позаду автомобіля «Рено Магнум» у попутному напрямку рухався легковик ВАЗ-21112, під керуванням 36-річного мешканця Хорольського району, який не встиг відреагувати та зіткнувся з причепом вантажівки.

Унаслідок ДТП водій ВАЗ-21112 та троє пасажирів цього автомобіля – дві жінки віком 44 та 36 років і однорічний хлопчик з різними травмами доставлені на лікування до медичної установи.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

До теми: Попри збільшення штрафів водії сідають за кермо нетверезими: про дві ДТП на Полтавщині

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter