Попри збільшення штрафів водії сідають за кермо нетверезими: про дві ДТП на Полтавщині

Надзвичайні події
Юлія Обелець8 серпня 2016 о 12:501766 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Попри збільшення штрафів водії сідають за кермо нетверезими: про дві ДТП на Полтавщині
Минулої доби сталось дві автопригоди, де загинув велосипедист та травмувалось двоє пасажирів легковика.Одна з аварій знову за участі нетверезого водія.

Дві ДТП На Полтавщині: двоє постраждало через нетверезого водія позашляховикаЗа добу на Полтавщині сталась дві ДТП з жертвами. Фото – infolight.org.ua

7 серпня близько 19 години у селі Мгар Лубенського району, за інформацією сайту обласної поліції, на автомобілі «Toyota Land Cruiser 200» їхав 59-річний житель Лубен. За попередніми даними, він, будучи у нетверезому стані, під час руху не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Ford Transit». Останнім керував 47-річний кременчужанин.

Внаслідок аварії пасажири автомобіля «FordTransit» - 42-річна жінка та 12-річний хлопчик отримали травми. Їх госпіталізували до хірургічного відділення Лубенської лікарні.

Правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, максимальне покарання за кермування у стані сп'яніння – майже 41 тисяча гривень штрафу і 10-літня заборона кермувати. Проте вже після підписання закону Президентом на Полтавщині стаються аварії з нетверезими водіями.

Про ДТП із загиблим

Інша автопригода сталася близько 22 години 7 серпня на автодорозі Київ-Харків, поблизу села Демидівка, що в Решетилівському районі.

На 307 кілометрі автодороги Київ-Харків у напрямку Полтави рухався автомобіль «Део Нексія», під керуванням 31-річного мешканця Кобеляцького району. За попередньою інформацією правоохоронців, він на неосвітленій ділянці дороги збив велосипедиста – 36-річного мешканця одного з сіл Решетилівського району, що рухався в попутному напрямку. Останній від отриманих травм помер на місці.

Попри збільшення штрафів водії сідають за кермо нетверезими: про дві ДТП на ПолтавщиніФото з сайту обласної поліції

До теми – На Полтавщині вантажівка впала у річку (ФОТО)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter