На Полтавщині пограбували магазин: серед викраденого – речі для бійців АТО

Кримінал
Наталія Сіробаб15 січня 2016 о 16:03896 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині пограбували магазин: серед викраденого – речі для бійців АТО
Загальна сума поцупленого з крамниці складає 14 тисяч гривень.

На Полтавщині пограбували магазин: серед викраденого – речі для бійців АТОНа Полтавщині пограбували магазин: серед викраденого – речі для бійців АТО

До чергової частини Глобинського відділу поліції з заявою про крадіжку звернулась власниця одного з місцевих магазинів. Жінка розповіла, що з її крамниці викрали жіночий одяг, інтернет та комп’ютерне обладнання, 2 тисячі гривень та речі, зібрані для бійців АТО, йдеться на сайті ГУ Нацполіції Полтавщини.

Протягом доби глобинські поліцейські розкрили злочин. Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні двоє юнаків – 25-річний раніше судимий уродженець Чутівського району та 16-річний мешканець Глобиного.

Молодики, розбивши віконне скло цеглиною, проникли в приміщення магазину, звідки викрали речі на загальну суму понад 14 тисяч гривень.

Наразі викрадене вилучили та повернули власниці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Нагадаємо, на Полтавщині чоловіки намагалися поцупити автівку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter