На Полтавщині посадовця-рятувальника піймали на хабарі (ФОТО)

Кримінал
Юлія Обелець16 липня 2016 о 13:271093 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині посадовця-рятувальника піймали на хабарі (ФОТО)
Полковник ДСНС вимагав 10 тисяч гривень від підприємця

На Полтавщині посадовця-рятувальника піймали на хабарі (ФОТО)На Полтавщині посадовця-рятувальника піймали на хабарі. Фото – vppnr.gp.gov.ua

Військова прокуратура Полтавського гарнізону Центрального регіону України спільно з співробітниками Управління захисту економіки Національної поліції Полтавської області та сектору з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДСНС у Полтавській області.

15 липня затримали начальника дослідно-випробувальної лабораторії Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч гривень, – йдеться на сайті Військової прокуратури Полтавського гарнізону Центрального регіону України.

Грошову винагороду полковник вимагав від підприємця за видачу декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання, а саме нежитлового приміщення площею 500 м², вимогам законодавства з пожежної безпеки та в подальшому за не перешкоджання в його господарській діяльності.

Під час отримання хабара його і затримали та вилучили кошти.

На Полтавщині посадовця-рятувальника піймали на хабарі (ФОТО)

На Полтавщині посадовця-рятувальника піймали на хабарі (ФОТО)

Нині проводять обшуки за місцем служби та проживання працівника ДСНС. Вирішують питання щодо повідомлення про підозру за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою поєднане з вимаганням) та обрання запобіжного заходу в виді тримання під вартою з відстороненням від посади.

До теми – На Полтавщині судитимуть чиновника, якого підозрюють в хабарі у розмірі 23 тисячі доларів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter