На Полтавщині поцупили з сільського магазину продуктів на дев’ять тисяч

Кримінал
Андрій Іванов19 квітня 2015 о 15:031151 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині поцупили з сільського магазину продуктів на дев’ять тисяч
В селі Вісичі Новосанжарського району обікрали магазин.

На Полтавщині поцупили з магазину продуктів на дев’ять тисяч Злодії обікрали сільський магазин на 9 тисяч. Фото: l-eriksson.livejournal.com

Невідомі особи проникли всередину магазину, вкрали продукти харчування та побутову хімію. Сума збитків становить понад 9000 гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили осіб, причетних до скоєного. Правоохоронці підозрюють місцеву родину, члени якої неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності.

Під час санкціонованого обшуку в домі підозрюваних міліціонери виявили продукти харчування, побутову хімію, два ноутбуки та системний блок. Як виявилось, ці речі також крадені.

Розпочате кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, повідомили у Новосанжарському РВ УМВС України в Полтавській області.

Читайте також: 21-річна жінка в Кременчуці влаштувала будинок розпусти

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter