На Полтавщині працівника закладу культури підозрюють у підробці документів та зловживанні службовим становищем

Кримінал
Наталія Сіробаб6 червня 2016 о 14:58595 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині працівника закладу культури підозрюють у підробці документів та зловживанні службовим становищем
Із обласного бюджету перерахували понад 250 тисяч гривень за фіктивні ремонтні роботи у господарчому дворі закладу.

На Полтавщині працівника закладу культури підозрюють у підробці документів та зловживанні службовим становищемНа Полтавщині працівника закладу культури підозрюють у підробці документів та зловживанні службовим становищем, фото з сайту nua.in.ua

З’ясувалося, що службова особа закладу культури підписала документи та надала розпорядження щодо оплати послуг із капітального ремонту, якого, фактично, не робили. На рахунок «підрядника» з обласного бюджету, з якого фінансують заклад, перерахували більше 250 тисяч гривень, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення) та частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем).

Максимальна санкція передбачає позбавлення волі строком від трьох до шести років із позбавленням права займати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років, зі штрафом від 8 500 до 17 тисяч гривень.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter