На Полтавщині школярка пограбувала односельця

Кримінал
Надія Труш25 липня 2016 о 15:06783 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині школярка пограбувала односельця
Дівчина вкрала три телефони.

На Полтавщині школярка пограбувала односельцяНа Полтавщині школярка пограбувала односельця. Фото pl.npu.gov.ua

У 33-річного мешканця Решетилівщини з будинку викрали 3 мобільних телефони. Як
з’ясувалося, до скоєння крадіжки причетна 14-річна дівчина. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

Чоловік звернувся до Решетилівського відділення поліції та повідомив, що з його будинку зникли три мобільника. Засоби зв’язку лежали в одній із кімнат будинку, а суму завданого збитку потерпілий оцінив у понад 3 тисячі гривень.

Начальник Решетилівського відділення поліції Костянтин Лебідь повідомив:

– На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. «Гарячим слідом» правоохоронцям вдалося встановити, що до крадіжки причетна 14-річна односельчанка потерпілого. За місцем її проживання вилучено усі 3 викрадені мобільні телефони. Школярка пояснила, що зайшла до будинку через незачинені двері і скориставшись тим, що господарів не було вдома, вирішила здійснити вказану крадіжку.

За даним фактом в Решетилівському відділенні поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

До теми: У Кременчуці злодій після невдалої спроби пограбувати магазин сховався під прилавком

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter