На Полтавщині син обікрав матір

Кримінал
Юлія Обелець18 серпня 2015 о 11:191069 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині син обікрав матір
У Комсомолську син обікрав власну матір, бо потребував грошей.

На Полтавщині син обікрав матірНа Полтавщині син обікрав матір. Фото te.org.ua

Скориставшись відсутністю матері вдома, син викрав золоту сережку вартістю близько 800 гривень. Потім здав прикрасу до ломбарду. Жінка, не знайшовши вдома золоту сережку, звернулась до правоохоронців.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники Комсомольського міського відділу міліції в одному з місцевих ломбардів виявили викрадену річ. За описом продавця ломбарду, під підозру потрапив 20-річний син жінки. Згодом молодик зізнався в скоєнні злочину. Раніше він до кримінальної відповідальності не притягувався, – йдеться на сайті УМВС області.

Як пояснив зловмисник, йому потрібні були гроші на власні потреби. Він ніде не працював, іншого виходу як вкрасти в рідної матері – не знайшов.

За даним фактом слідчі Комсомольського міського відділу відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 ( крадіжка). Хлопцю загрожує до 3 років позбавлення волі.

До теми – У Полтаві банкір вкрав у пенсіонерки понад 200 тисяч гривень

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter