На Полтавщині студент знайшов у полі наркотики й «роздавав» товаришам

Кримінал
Юлія Обелець10 грудня 2015 о 08:011109 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині студент знайшов у полі наркотики й «роздавав» товаришам
У Лохвиці студент місцевого училища зберігав наркотичну речовину в гуртожитку навчального закладу та роздавав для вживання товаришам.

На Полтавщині студент у гуртожитку «роздавав» товаришам наркотикиФото – www.vice.com

Працівники Лохвицького відділу поліції отримали оперативну інформацію про те, що учень ПТУ зберігає за місцем мешкання наркотичний засіб – канабіс. Про це йдеться на сайті обласної поліції. Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили у 20-річного студента близько двох кілограмів рослин, схожих на коноплю та зерна дурману. Частину наркотиків хлопець зберігав удома, на горищі будинку, а частину – у гуртожитку училища.

Зі слів студента, рослини він знайшов влітку у полі, після чого приніс додому, висушив та зберігав на горищі домогосподарства. До того ж приніс заборонене зілля в гуртожиток, а також роздав своїм товаришам.

Правоохоронці вилучили речові докази та направили на дослідження.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частиною 1 статті 315 (схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України. За скоєне законодавством передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

До теми – На Полтавщині чоловік зберігав більше чотирьох кілограмів марихуани

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter