На Полтавщині на вулиці затримали чоловіка з наркотиками

Кримінал
Надія Труш30 березня 2016 о 10:50901 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині на вулиці затримали чоловіка з наркотиками
26-річний чоловік носив із собою два пакети наркотиків.

На Полтавщині у нетверезого молодика вилучили наркотикиНа Полтавщині у нетверезого молодика вилучили наркотики. Фото pl.npu.gov.ua

Працівниками Великобагачанського відділення поліції зупинений громадянин, який перебував в нетверезому стані в громадському місці та під час спілкування з правоохоронцями вів себе підозріло. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

Під час огляду особи працівниками поліції у правій зовнішній кишені куртки чоловіка виявлено два полімерних пакети з речовиною рослинного походження, зеленого кольору, в подрібненому стані.

26-річний житель району пояснив, що зберігав дану речовину для власних потреб без мети збуту. Дану речовину направлено на дослідження.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх анатогів без мети збуту). Санкція даної статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

До теми: У Глобиному на вулиці затримали двох чоловіків з наркотиками

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter