У Глобиному на вулиці затримали двох чоловіків з наркотиками

Кримінал
Надія Труш9 березня 2016 о 11:53818 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Глобиному на вулиці затримали двох чоловіків з наркотиками
У одного чоловіка вилучили 100 грам коноплі, у іншого – паперовий згорток з канабісом.

У Глобиному на вулиці затримали двох чоловіків з наркотикамиУ Глобиному на вулиці затримали двох чоловіків з наркотиками. Фото pl.npu.gov.ua

Пакунок з близько 100-та грамами коноплі носив із собою 48-річний мешканець району. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

Під час відпрацювання території Глобинського району, поліцейські отримали інформацію про можливе зберігання наркотичних речовин жителями району. У ході подальшої перевірки, у 48–річного місцевого жителя правоохоронцями було виявлено пакет з речовиною, схожою на марихуану. Того ж дня у 19-річного мешканця Глобинського району в кишені куртки виявили паперовийзгорток з канабісом, загальною вагою близько 10-ти грам.

Працівники поліції вилучили наркотики та направили на дослідження.

Відповідно до відкритих кримінальних проваджень за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), правопорушникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

До теми: На Полтавщині чоловік тримав удома мішок наркотиків

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter