На Полтавщині у водоймі знайшли тіло міліціонера

Кримінал
23 березня 2015 о 12:042539 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині у водоймі знайшли тіло міліціонера
31-річний прапорщик міліції працював помічником оперативного чергового у селі Старий Іржавець Оржицькому районі Полтавської області.

На Полтавщині у водоймі знайшли тіло прапорщика міліціїНа Полтавщині у водоймі знайшли тіло прапорщика міліції. фото ternopilecology.blogspot.com

Сьогодні, 23 березня, чоловік не вийшов на роботу. Зв’язавшись із рідними, колеги дізналися, що правоохоронець не ночував удома. Близько 11 години заяву про зникнення правоохоронця написав його батько.

Тіло міліціонера знайшли у центрі села

Через годину після того, як батько повідомив правоохоронців про зникнення сина, тіло зниклого виявили у місцевій водоймі села Старий Іржавець.

– Зараз дістають тіло, яке огляне судмедексперт, – повідомив Юрій Сулаєв, речник УМВС в Полтавській області. – Щодо водойми, там взагалі болотиста місцевість. Ставок-болото, в якому знайшли тіло, знаходиться майже в центрі села.

Відкрито кримінальне провадження. Встановлюються обставини і причини смерті міліціонера.

Про причини загибелі прапорщика правоохоронці поки що не мають навіть попередніх версій, запевняють.

– Проживав з батьками. По сусідству живе його брат. Про причини говорити зарано. Зараз з'ясовуються усі обставини, – сказав Сулаєв.

До теми: У Полтаві водолази врятували чоловіка, який мовчки йшов на дно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter