На Полтавщині в ДТП загинула одна людина та травмувалися ще вісім осіб

Кримінал
Наталія Сіробаб13 липня 2015 о 11:581483 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині в ДТП загинула одна людина та травмувалися ще вісім осіб
Водій автобуса отримав травми, несумісні з життям.

На Полтавщині в ДТП загинула одна людина та травмувалися ще вісім осібНа Полтавщині в ДТП загинула одна людина та травмувалися ще вісім осіб, фото з сайту mvs.gov.ua (4 шт.)

Автомобільна аварія сталася у Пирятинському районі 12 липня близько 19-ї години, на 156-му кілометрі автодороги «Київ – Харків», йдеться на сайті УМВС України в Полтавській області.

За попередньою інформацією, водій легковика марки Volkswagen Jetta, виїжджаючи з другорядної дороги, зіткнувся з автобусом «БАЗ». Після цього автобус в’їхав у напівпричіп вантажівки Renault, яка рухалася у попутному напрямку.

На Полтавщині в ДТП загинула одна людина та травмувалися ще вісім осіб

Унаслідок ДТП 29-річний пасажир автобуса загинув на місці. Шестеро пасажирів автобуса «БАЗ» віком 22, 36, 40, 51 років та двоє 34-річних отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Двоє з них доставлені до Пирятинської центральної районної лікарні. Відомо, що в автобусі перебували військовослужбовці з Вінниччини, які проходять службу в одній із військових частин Національної гвардії.

На Полтавщині в ДТП загинула одна людина та травмувалися ще вісім осіб

28-річний водій легковика (мешканець Києва) та його 20-річна пасажирка (мешканка Полтавської області) також отримали тілесні ушкодження, але від госпіталізації відмовилися.

На Полтавщині в ДТП загинула одна людина та травмувалися ще вісім осіб

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Нагадаємо, міліція перевіряє обставини ДТП за участю Мамая: четверо полтавців стверджують, що їх збив мер.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter