На Полтавщині у автомобілі виявили труп

Кримінал
Юлія Обелець25 жовтня 2015 о 18:451359 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині у автомобілі виявили  труп
У Кременчуцькому районі в автомобілі марки «Toyota» знайшли тіло чоловіка, в якого були гематоми.

На Полтавщині виявили у автомобілі виявили трупНа Полтавщині виявили у автомобілі виявили труп. Фото espreso.tv

До Кременчуцького райвідділу міліції надійшло повідомлення з районної лікарні. Медики вказували, що в селі Кривуші в автомобілі марки «Toyota» виявили труп невідомого чоловіка з гематомами на обличчі, – йдеться у повідомленні обласної міліції.

При виїзді на місце події правоохоронцями встановили особу загиблого. Ним виявився 69-річний мешканець Кременчука.

– Тіло виявили у ніч з 24 на 25 жовтня, – зауважила Анна Васенко, речниця Кременчуцької міліції.

Проводять оперативно-слідчі дії, спрямовані на встановлення причини смерті загиблого та осіб, які причетні до злочину. Проводиться подальша перевірка.

Розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Правоохоронці прохають випадкових свідків чи очевидців події надати будь-яку інформацію про обставини вбивства або про осіб, які могли його скоїти. Інформацію можна повідомити за адресою: місто Кременчук, вулиця 60 років Жовтня, 166 або за телефоном (0536) 72 – 45 – 34 чи 102. Конфіденційність гарантують.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter