На Полтавщині затримали молодика, який крав металеві речі

Кримінал
Ольга Правденко10 серпня 2014 о 14:481456 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали молодика, який крав металеві речі
У місті Червонозаводське Лохвицького району 23-х річний непрацюючий хлопець крав металеві речі в односельців.

На Полтавщині затримали молодика, який крав металеві речіФото з сайту: izhlife.ru

–Затримали його дільничні інспектори міліції після того, як до них звернулася літня мешканка містечка. Жінка повідомила, що невідома особа з її сараю викрала розкладну металеву драбину та велосипед спричинивши збитків на суму в понад дві тисячі гривень, – повідомляють в управління МВС України в Полтавській області.

Правоохоронці встановили та розшукали зловмисника. Ним виявився 23-річний непрацюючий молодик, який і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. З’ясувалося, що хлопець попередньо намагався здійснити крадіжку із сараю, але йому завадив сусід жінки. Та крадія нічого не налякало і він вирішив довести свої наміри до кінця. Через деякий час правопорушник вдруге проник на подвір’я потерпілої. Шляхом злому навісного замка проник до сараю звідки виніс спочатку розкладну металеву драбину, а потім повернувся і викрав велосипед. Поцуплене згодом продав, а гроші витратив на спиртне та продукти харчування.
Виявилося, що це вже не перший випадок крадіжки. Кількома днями раніше цей же крадій проник до господарства 45-річного чоловіка, звідки викрав металеву драбину та задній капот багажника до автомобіля «Москвич».
Зараз слідчим відділенням Лохвицького РВ УМВС розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: ведмедя, який відкусив дівчинці руку відправили до приватного притулку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter