На Полтавщині знову стріляли: є поранені

Кримінал
Ольга Матвієнко25 червня 2015 о 09:1914231 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині знову стріляли: є поранені
Двоє постраждалих потрапили до лікарні.

На Полтавщині знову стріляли: є пораненіНа Полтавщині у двох чоловіків стріляли із травматичного пістолета. Фото – www.mukachevo.net

24 червня до міліції Комсомольська надійшло повідомлення з центру екстреної медицини, що до лікарняного закладу із пораненнями звернулися двоє громадян. 32-річний чоловік отримав поранення в область плеча, а 35-річний – у живіт. Про це повідомили у прес-службі УМВС області.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що вказані тілесні ушкодження чоловіки отримали в районі садового товариства, де відпочивали у компанії.

Потерпілим надається медична допомога у місцевій лікарні.

– У рамках кримінального провадження працівники міліції встановлюють обстави події, модифікацію травматичної зброї, з якої завдано тілесні ушкодження, та особу, яка вчинила кримінальне правопорушення, – повідомляють правоохоронці.

За даним фактом слідчим Комсомольського міськвідділу міліції внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження – та статтею 125 Кримінального кодексу України – умисне нанесення легкого тілесного ушкодження. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте також: У Кременчуці озброєний грабіжник поранив трьох людей

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter