Пес врятував життя полтавці, яка потрапила в ДТП

Кримінал
Надія Труш20 грудня 2015 о 10:472893 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пес врятував життя полтавці, яка потрапила в ДТП
Людина покинула іншу людину помирати. На поміч прийшла собака.

Пес врятував життя полтавці, яка потрапила в ДТППес врятував життя полтавці, яка потрапила в ДТП. Фото – 112.ua

Тварина лягла на дівчину і гріла її собою, поки постраждалу не знайшли.

20-річну студентку збив автомобіль. Аби приховати сліди ДТП, її вивезли в ліс, де просто викинули. Однак приблудна собака врятувала дівчині життя. Подробиці страшної пригоди із щасливим закінченням розповів головний поліцейський Полтавщини Олег Бех.

– Дівчина йшла на навчання, дорогою її збила машина. Дівчина отримала тяжкі травми. Щоб приховати злочин, її вивезли в ліс, де просто викинули, імовірно, водій авто вважав, що дівчина уже труп. Пошуками зниклої займалися правоохоронці Київського райвідділу поліції. Коли полтавку знайшли, було дуже холодно. Врятувало її лише те, що поряд прибилась дворова собака. Тварина просто вляглась на неї і гріла. Завдяки цьому дівчина врятувалась від переохолодження, – розповів начальник ГУ Нацполіції в Полтавській області.

Дівчину поліцейські знайшли без свідомості. Причетних до скоєного ДТП зараз розшукують.

– Зараз ми розшукуємо того покидька, який зміг після ДТП викинути дівчину, не думаючи, що, можливо, вона ще жива і їй можна допомогти, відвезти в лікарню, незалежно від того, яку відповідальність доведеться понести. Це зробили люди без совісті і честі, – сказав Бех.

До теми: У Полтаві собака, стерилізована австрійцями, принесла волонтерам безпритульне кошеня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter