Під Полтавою в річці знайшли рештки трупа: шукають очевидців можливого вбивства

Кримінал
Юлія Обелець21 квітня 2016 о 12:021652 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під Полтавою в річці знайшли рештки трупа: шукають очевидців можливого вбивства
Поблизу Макухівки знайшли частину людського тіла.

У Полтаві знайшли рештки трупа: шукають очевидців можливого вбивстваПід Полтавою в річці знайшли рештки трупа. Фото – zaknews.in.ua

На відстані 5 км від села Макухівка в річці Коломак біля автомобільного мосту виявили фрагмент людського тіла з ознаками гнилісного розкладу. За попередньою інформацією, тіло належить чоловікові, – йдеться у повідомленні обласної поліції.

Фрагменти тіла направили на дослідження. Правоохоронці встановлюють обставин події та особи померлого. Відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Вбивство).

Звернення поліції

Випадкових свідків чи очевидців події прохають надати будь-яку інформацію про обставини або про осіб, які можуть бути причетними до правопорушення. Інформацію можна надати до Полтавського районного відділення поліції за адресою: м. Полтава, вул. Луценка, 19а або за телефонами: 0532-51-76-03 або 102. При необхідності, конфіденційність гарантується.

До теми – У Полтаві на Київському Шосе знайшли труп, накритий килимом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter