Поліцейські Полтавщини виявили 555 кущів коноплі в приватній садибі

Кримінал
Андрій Іванов8 червня 2016 о 16:40821 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поліцейські Полтавщини виявили 555 кущів коноплі в приватній садибі
​Інспектори превентивної діяльності Хорольського відділу поліції виявили факт незаконного вирощування рослин коноплі.

Поліцейські Полтавщини виявили 555 кущів коноплі в приватній садибіФото - ГУ НП у Полтавській області.

В ході перевірки інспектори поліції встановили, що 50-річний раніше судимий мешканець одного із сіл Хорольського району вирощував у себе біля будинку рослини коноплі в кількості 555 штук.

За даним фактом розпочато досудове розслідування. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У той же день, 7 червня, у 32-річного мешканця Кобеляк старший дільничний офіцер поліції затримав за вчинення адміністративного правопорушення – розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді. Під час особистого огляду чоловіка було виявлено поліетиленовий пакунок з речовиною зеленого кольору, схожою на коноплю, вагою 8 грамів.

По факту незаконного зберігання наркотичних засобів без мети збуту відкрито кримінальне провадження.

– Вилучену речовину направлено на експертизу, – прокоментував начальник Кобеляцького відділу поліції Володимир Федан. – Санкція даної частини статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

За матеріалами ГУ НП у Полтавській області.

Читайте також: Понад 22 мільйони гривень військової частини «відмили» на Полтавщині

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter