Полтавка віддала своє немовля іншій жінці

Кримінал
Надія Труш10 червня 2015 о 12:25900 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка віддала своє немовля іншій жінці
Горе-матір, яка наважилася віддати свою дитину іншій жінці, суд засудив до 5 років позбавлення волі.

Полтавка віддала своє немовля іншій жінціПолтавка віддала своє немовля іншій жінці. фото 7d.rv.ua

Подія сталася кілька років тому, і лише цьогоріч жінку, яка віддала свою новонароджену дитину, судом першої інстанції міста Полтава визнано винною у скоєнні злочину.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби УМВС в Полтавській області.

– В 2007 року жителька одного із сіл Полтавської області, через відсутність стабільного заробітку, власного житла та роботи, маючи на утриманні двох малолітніх дітей, опинилася у тяжкому матеріальному становищі. Перебувала тоді на шостому місяці вагітності. У Полтаві познайомилась з жінкою, яка шукала дитину для усиновлення. Після розмови із нею вагітна вирішила після пологів безоплатно передати їй свою дитину, – говорять у прес-службі обласної міліції.

В одному із пологових будинків області під прізвищем іншої жінки вона народила хлопчика. Новонароджену дитину з медичним свідоцтвом про народження передала іншій жінці. Остання оформила немовля на своє ім’я.

За фактом незаконної угоди щодо малолітньої особи минулого року було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини). У квітні 2015 року досудове розслідування кримінального провадження закінчено та обвинувальний акт направлено до суду. У травні поточного року відбувся судовий розгляд кримінального провадження. Жінку, яка віддала своє маля, суд першої інстанції міста Полтава визнав винною та засудив до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки.

До теми: Матір, яка покинула дітей в лісі, двічі оскаржила вирок суду

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter