Полтавські поліцейські затримали «ведмежатника»

Кримінал
Андрій Іванов12 грудня 2015 о 12:461079 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські поліцейські затримали «ведмежатника»
​Раніше судимий чоловік причетний до ряду крадіжок з помешкань громадян у місті Гадяч.

Полтавські поліцейські затримали «ведмежатника»Фото - novadoba.com.ua

У ході проведення оперативно-розшукових заходів інспектори Гадяцького відділу поліції запідозрили 31-річного чоловіка у причетності до вчинення крадіжок з помешкань місцевих мешканців. При подальшій перевірці інформація знайшла своє підтвердження.

Чоловік пояснив правоохоронцям, що вночі він ходив вулицями міста та вибирав будинки чи квартири. Проникав у помешкання через вікна, а іноді натрапляв на незачинені двері та безперешкодно заходив всередину. З квартир виносив усе, що бачив і міг забрати з собою. До рук крадія потрапили не тільки грошові кошти та вироби із дорогоцінних металів, а й побутова техніка та навіть продукти харчування.

Не звертав зловмисник уваги і на те, що в деяких приміщеннях перебували господарі.

Заступник начальника Гадяцького відділу поліції – начальник слідчого відділення Вікторія Авдєєнко повідомила:

- Правоохоронці встановили, що даний громадянин мешкає в Гадячі з початку цього року. Він уже відбував покарання за подібні злочини і нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, та ставати на шлях виправлення - не збирався. Нині працівники поліції затримали зловмисника, вилучили речові докази та перевіряють його на причетність до близько 20-ти крадіжок.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, за матеріалами Гадяцького відділу ГУНП в Полтавській області.

Читайте також: У Карлівці знову обкидали гранатами податкову

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter