Розшукують автомобіліста, який насмерть збив людину під Полтавою

Кримінал
Надія Труш5 серпня 2016 о 15:011245 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Розшукують автомобіліста, який насмерть збив людину під Полтавою
За попередньою інформацією, у вчиненні ДТП підозрюється невідомий водій автомобіля «ВАЗ» темного кольору.

Розшукують автомобіліста, який насмерть збив людину під ПолтавоюРозшукують автомобіліста, який насмерть збив людину під Полтавою

4 серпня, близько 23 години на автодорозі «Полтава-Олександрія» в с. Мачухи невідомий автомобіль скоїв наїзд на 59-річного жителя села Мачухи. Внаслідок отриманих травм чоловік помер на місці пригоди. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

По факту ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Свідків транспортної пригоди, або тих, хто має відеоматеріали події з автомобільного відеореєстратора, поліція прохає повідомити про це за адресою: місто Полтава, вул. О.Пчілки (Луценка), 19 А або за тел. 0532 -59-44-81, або «102».

До теми: В ДТП в Кобеляцькому районі загинув чоловік

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter