Топ-менеджера полтавської філії «Укрексімбанку» впіймали на багатотисячному хабарі

Кримінал
Ольга Матвієнко13 серпня 2016 о 21:141485 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Топ-менеджера полтавської філії «Укрексімбанку» впіймали на багатотисячному хабарі
​Чоловік разом зі спільником вимагали від бізнесмена 60 тис доларів.

Правоохоронці затримали на хабарі одного з керівників та юрист-консульта полтавської філії «Державного експортно-імпортного банку України». Про це повідомили у прес-службі СБУ.

До теми: На Полтавщині прокурора спіймали на хабарі у 19 тисяч доларів

Топ менеджера Укрексімбанку в Полтаві впіймали на багатотисячному хабаріФото – ssu.gov.ua

Правоохоронці встановили, що зловмисники вимагали 60 тисяч доларів США від бізнесмена за укладання договору на продаж майна однієї з колишніх фабрик у Полтаві, яке перейшло у власність банку. Офіційну вартість комплексу за документами вони знизили на суму хабара.

– Співробітники спецслужби спільно з Генеральною прокуратурою затримали працівників «Укрексімбанку» в центрі столиці під офісом нотаріуса, де вони оформлювали оборудку з продажу фабрики за заниженою вартістю, – йдеться у повідомленні.

Відкрили кримінальное провадження хабарникам оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Полтавщині прокурору намагалися дати хабара

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter