У Горішніх Плавнях атовця побили сусіди, яким він погрожував гранатами: коментар поліції

Кримінал
Юлія Обелець27 червня 2016 о 13:3018231 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Горішніх Плавнях атовця побили сусіди, яким він погрожував гранатами: коментар поліції
До поліції, окрім побитого атовця, звернулись із заявою і його сусіди.

У Горішніх Плавнях атовця побили сусіди, яким він погрожував гранатами: коментар поліціїУ Горішніх Плавнях атовця побили сусіди, яким він погрожував гранатами: коментар поліції. Фото – firtka.if.ua

За фактом побиття учасника АТО в Горішніх Плавнях відкрили кримінальне провадження та триває слідство. Інформація у мережі Інтернет про відмову працівників поліції Горішніх Плавнів зареєструвати заяву учасника АТО не відповідає дійсності, – йдеться в повідомленні відділення №2 Кременчуцького відділу поліції ГУНП в Полтавській області.

26 червня, близько 11.15 години, до чергової частини відділення №2 Кременчуцького відділу поліції звернувся 35-річний місцевий мешканець із заявою про його побиття. За твердженням заявника, на вулиці, близько першої години ночі, його побили сусіди. Заяву одразу прийняли та відповідним чином зареєстровали у відділенні поліції. У потерпілого відібрали пояснення та надали направлення на судово-медичну експертизу, – запевняють в поліції.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Після звернення у лікарню, у чоловіка діагностовано тілесні ушкодження: синець під оком та подряпина на шиї.

Того ж дня, близько 13-ї години, до відділення поліції звернулися із заявою сусіди потерпілого. Вони повідомили, що 35- річний чоловік погрожував закидати їх гранатами. Дане звернення також належним чином зареєстроване. Триває перевірка в рамках чинного законодавства.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter