На Полтавщині шахрай крав у перехожих телефони, випрошуючи їх для важливого дзвінка

Кримінал
Наталія Сіробаб14 січня 2016 о 11:47960 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині шахрай крав у перехожих телефони, випрошуючи їх для важливого дзвінка
Зловмисник виманював у людей засоби зв’язку нібито для екстреного дзвінка.

У Комсомольську чоловік поцупив телефонів на шість тисяч гривеньУ Комсомольську чоловік поцупив телефонів на шість тисяч гривень, фото pl.npu.gov.ua

Із початку січня до Комсомольського відділення поліції надійшло декілька заяв від місцевих мешканців про шахрайство, йдеться на сайті полтавських правоохоронців. Користуючись довірою жителів міста, чоловік поцупив щонайменше три телефони. На Центральному ринку Комсомольська невідомий просив у перехожих мобільний телефон для екстреного дзвінка. Коли засоби зв’язку опинялися у його руках, тікав у невідомому напрямку.

Згодом правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець, який раніше вже неодноразово відбував покарання за аналогічні злочини. Чоловік завдав збитків потерпілим на суму близько 6 тисяч гривень.

Правоохоронці вилучили речові докази та повернули законним власникам.

За фактами шахрайств триває досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. За скоєне законодавством передбачена відповідальність у вигляді обмеження волі строком до трьох років.

Читайте також: У Полтаві злодій обікрав хлопця, який був напідпитку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter