У Котельві поцупили зі складу матеріалів на 100 тисяч гривень

Кримінал
Наталія Сіробаб21 травня 2015 о 17:01797 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Котельві поцупили зі складу матеріалів на 100 тисяч гривень
Посівний матеріал, препарати захисту сільськогосподарських рослин та мінеральні добрива поцупили чоловіки зі складського приміщення, де самі ж і працювали.

У Котельві поцупили зі складу матеріалів на 100 тисяч гривеньУ Котельві поцупили зі складу матеріалів на 100 тисяч гривень, фото з сайту tdnu.ru

У селищі Котельва зі складського приміщення одного із сільськогосподарських колективів двоє осіб викрали посівний матеріал, препарати захисту сільськогосподарських рослин та мінеральні добрива. Вартість викраденого склала близько 100 тисяч гривень, повідомляють на сайті УМВС України в Полтавській області.

– Слідством встановлено, що крадіжку скоїли 39- та 41-річний працівники колективу, – повідомив Віталій Браславець, начальник Котелевського райвідділу міліції, – крадіжку особи скоїли протягом посівної кампанії.

Слідчим відділом Котелевського районного відділу міліції вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує арешт від трьох до шести місяців або обмеження волі строком до п’яти років, або позбавлення волі на той самий термін.

Нагадаємо, щонайменше вісім крадіжок скоїли двоє жителів Гадяцького району.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter