У Кременчуці батько змушував неповнолітню доньку зніматися у порно

Кримінал
Надія Труш17 квітня 2015 о 11:302471 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці батько змушував неповнолітню доньку зніматися у порно
За розбещення дочки Автозаводський районний суд міста Кременчук засудив 54-річного чоловіка до 10 років позбавлення волі.

У Кременчуці батько змушував неповнолітню доньку зніматися у порноУ Кременчуці батько змушував неповнолітню доньку зніматися у порно. фото bukpravda.cv.ua

Батько фіксував процес розбещення 13-річної дочки за допомогою відеокамери.

Під час санкціонованого обшуку в будинку правоохоронці виявили касети з відповідними відеозаписами. Порнографічний характер вилучених відеоматеріалів підтверджено висновком мистецтвознавчої експертизи.

– Це була звичайна, повноцінна благополучна родина. Коли дружина йшла на роботу, інших діток чоловік відправляв на прогулянку, а сам залишався із донькою, – розповів Юрій Сулаєв, речник УМВС в Полтавськй області.

Факти розпусних дій щодо малолітньої дівчинки і неодноразового примусу
її до створення порнопродукції виявили служби боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Кременчуцького міськвідділу міліції ще в червні 2014 року.

У вересні минулого року обвинувальний акт у кримінальному провадженні був направлений до суду. За вчинення розпусних дій щодо малолітньої дочки (частина 2 статті 156 Кримінального кодексу України), примушування до участі в створенні порнопродукції (частини 4, 5 статті 301 Кримінального кодексу України) суд засудив батька до 10 років позбавлення волі.

До теми: Вчитель полтавської школи розбещував своїх учнів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter