Вчитель полтавської школи розбещував своїх учнів

Кримінал
Ольга Матвієнко8 квітня 2015 о 19:011651 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вчитель полтавської школи розбещував своїх учнів
Суд вирішив тримати чоловіка під домашнім арештом.

Вчитель полтавської школи розбещував своїх учнівПолтавський вчитель розбещував дітей у соцмережах. Фото – avtohata.net

40-річний вчитель однієї із полтавських шкіл використовував соцмережі для розбещення неповнолітніх. У грудні 2014 року слідчі розпочали кримінальне провадження, аби вирішити, чи причетний чоловік до злочинів, які йому інкримінували.

Як повідомили у прокуратурі Київського району, чоловік протягом двох років спілкуючись зі своїми учнями 8-11 класів розсилав їм зображення непристойного характеру.

– Під час санкціонованого обшуку в квартирі та на робочому місці підозрюваного працівники прокуратури та Київського РВ ПМУ УМВС України в області вилучили значну кількість порнографічних матеріалів (плакатів, фотографій, фільмів), у тому числі з елементами дитячої порнографії, – сказав Олег Плескач, прокурор Київського району.

Чоловікові оголосили підозру у вчиненні злочину за частиною 2 статті 301 та частиною 1 статті 156 Кримінального кодексу – розповсюдження зображень та інших предметів порнографічного характеру та вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку.

Зараз за клопотанням прокуратури ухвалою Київського районного суду підозрюваному у якості запобіжного заходу обрано домашній арешт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter