У Кременчуці чоловіка затримали за дитячу порнографію

Кримінал
Ольга Матвієнко14 лютого 2016 о 15:24924 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці чоловіка затримали за дитячу порнографію
Чоловік писав неповнолітнім у соцмережах, надсилав їм і просив надсилати у відповідь відверті фото.

У Кременчуці чоловіка затримали за дитячу порнографіюКременчужанина затримали за розповсюдження дитячої порнографії. Фото – gazeta.ua

Про те, що в соціальній мережі користувач під іменем «Сережа Прокопенко» надсилає фото порнографічного характеру його малолітній доньці, до Кременчуцької поліції на початку лютого повідомив місцевий мешканець.

– Працівники сектору боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Кременчуцького відділу поліції встановили, що 25-річний кременчужанин у соціальній мережі знайомився з малолітніми особами, примушував їх створювати фото порнографічного характеру та надсилати йому. У відповідь чоловік надсилав малолітнім свої фото аналогічного змісту. Отримані від дітей фотографії молодик розповсюджував серед користувачів соціальної мережі, – зазначив Руслан Бірюков, заступник начальника ГУНП в Полтавській області.

Дізнавшись, хто приховується під акаунтом у соцмережі, правоохоронці проведи обшук у його помешканні. Для експертизи вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони та сім-карти операторів мобільного зв’язку.

За розповсюдження порнографічної продукції чоловікові загрожує покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років із конфіскацією порнографічних предметів та засобів їх виготовлення і розповсюдження.

Читайте також: Поліція попередила полтавців про ексгібіціоніста, який спілкувався з дітьми в Інтернеті

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter