У Кременчуці чоловіки зривали золоті ланцюжки в жінок

Кримінал
Наталія Сіробаб21 серпня 2015 о 14:441508 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці чоловіки зривали золоті ланцюжки в жінок
Затримали двох зловмисників, які грабували жінок. Чоловіки уже відбували покарання за пограбування.

У Кременчуці чоловіки зривали золоті ланцюжки в жінокУ Кременчуці чоловіки зривали золоті ланцюжки в жінок, фото з сайту zz.te.ua

Під час оперативних заходів працівники Кременчуцького міського відділу затримали двох раніше судимих кременчужан 25 та 26 років, які підозрюються в пограбуванні жінок, йдеться на сайті УМВС України в Полтавській області.

Протягом місяця останні поцупили золоті ланцюжки у трьох кременчужанок. Серед потерпілих – 53-річна жінка, у якої спритники силоміць забрали три ланцюжки вартістю 30 тисяч гривень.

– Гуляючи містом, чоловіки вибирали жінок із золотими прикрасами на шиї та слушної миті зривали прикраси. Далі награбоване здавали у ломбарди чи знайомому ювелірному майстру, – повідомив Денис Захарченко, начальник Кременчуцького міського відділу міліції.

За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєне затриманим загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

У Кременчуці чоловіки зривали золоті ланцюжки в жінокФото з сайту mvs.gov.ua (2 шт.)

У Кременчуці чоловіки зривали золоті ланцюжки в жінок

Шановні громадяни, якщо ви впізнали кривдників за фото, повідомте у Кременчуцький міський відділ міліції за телефонами: 102, (0536) 76-73-02,76-73-01.

Нагадаємо, після хмільного застілля полтавець пограбував товариша.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter