У Кременчуці троє рибалок завдали державі збитків на понад 8 тисяч

Кримінал
15 березня 2015 о 14:301099 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці троє рибалок завдали державі збитків на понад 8 тисяч
46 річний та двоє 28-річних чоловіків рибалили на Сульській затоці Кременчуцького водосховища, в межах території ландшафтного заказника загальнодержавного значення "Сулинський" Глобинського району.

Рибалка закінчилася кримінальною відповідальністю. Чоловікам загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів або обмеження волі на строк до 3 років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

У Кременчуці троє рибалків завдали державі збитків на понад 8 тисячУ Кременчуці троє рибалків завдали державі збитків на понад 8 тисяч. фото – mvs.gov.ua

– Рибалки виставили в забрід риболовні сітки та незаконно добули понад 32,7 кілограмів риби різних видів, на суму близько 8121 гривень, – повідомили в прес-службі УМВС в Полтавській області.

З місця події правоохоронці вилучили всі знаряддя лову та рибу.

По факту відкрито кримінальне провадження за статтею 249 частиною 2 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним промислом).

До теми: На Полтавщині чоловік побив знайомого і кинув тіло в річку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter