У Кременчуці виявили нарколабораторію

Кримінал
Надія Труш3 липня 2015 о 15:49811 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці виявили нарколабораторію
Крім наркотиків, у квартирі місцевого чоловіка вилучили пневматичний пістолет та гроші, отримані від продажу.

34-річний власник квартири виготовляв наркотичну речовину для подальшої її реалізації наркозалежним клієнтам та для власного вживання, йдеться у повідомленні прес-служби УМВС в Полтавській області.

У Кременчуці виявили нарколабораторіюУ Кременчуці виявили нарколабораторію. Фото з сайту mvs.gov.ua

Працівники Кременчуцького міського відділу міліції отримали оперативну інформацію, що місцевий мешканець виготовляє та продає наркотики. За місцем його проживання правоохоронці провели обшук.

У Кременчуці виявили нарколабораторію

З місця події вилучили так звану «кухню», на якій виготовлялися наркотичні речовини, три десятки використаних шприців із залишками наркотичної речовини, пляшки з прекурсорами, марихуану, банку з соляною кислотою, а також ряд медичних препаратів, які є інгредієнтами для виготовлення наркотиків. Також в помешканні вилучено пневматичний пістолет та гроші, отримані від продажу наркоречовини.

У Кременчуці виявили нарколабораторію

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів).

У Кременчуці виявили нарколабораторію

За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

До теми: У мешканця Полтавщини вилучили цілий арсенал зброї та наркотики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter