У кременчужанки вилучили 50 доз небезпечного наркотика

Кримінал
Ольга Матвієнко11 липня 2015 о 15:05901 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У кременчужанки вилучили 50 доз небезпечного наркотика
Жінка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності.

У кременчужанки вилучили 50 доз небезпечного наркотикаУ мешканки Кременчука вилучили наркотиків на 50 доз. Фото – www.mvs.gov.ua

2 шприца з особливо небезпечним наркотиком виявили правоохоронці Кременчуцького міськвідділу міліції в помешканні 46-річної жінки, повідомили у прес-служб УМВС області.

У ході проведення санкціонованого обшуку в помешканні раніше судимої кременчужанки міліціонерами вилучено близько 10 мл концентрату опію та 2 мл опію ацетильованого.

Зі слів власниці помешкання, вилученого вистачило би на понад 50 доз наркотику. Працівники міліції направили виявлені речовини до експертного центру при УМВС України в Полтавській області для проведення експертизи.

Читайте також: Подружжя в Лубнах заробляло наркотиками

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

За скоєне жінці загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Не так давно у Кременчуці викрили нарколабораторію.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter