У лубенця в авто правоохоронці знайшли тротил

Кримінал
Наталія Сіробаб20 липня 2015 о 13:331172 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У лубенця в авто правоохоронці знайшли тротил
Під час огляду автомобіля працівники міліції виявили у лубенця пістолет «Зоракі» та три тротилові шашки.

У лубенця в авто правоохоронці знайшли тротилУ лубенця в авто правоохоронці знайшли тротил, фото з сайту mvs.gov.ua (4 шт.)

Щоб вилучити з обігу вогнепальну зброю, боєприпаси і вибухівку, правоохоронці на території області проводять оперативно-профілактичну операцію з умовною назвою «Зброя та вибухівка».

У Лубенському районі працівники карного розшуку та відділення державної автомобільної інспекції зупинили автомобіль марки «Мерседес-Бенц». У 23-річного водія не виявилось ані документів, що посвідчують його особу, ані реєстраційних паперів на автомобіль, йдеться на сайті УМВС України в Полтавській області.

У лубенця в авто правоохоронці знайшли тротил

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Лубенського міськвідділу міліції. В авто правоохоронці виявили картонну коробку з предметом, зовні схожим на пістолет. Поряд у поліетиленовому пакеті виявили три підозрілі предмети циліндричної форми.

У лубенця в авто правоохоронці знайшли тротил

Як повідомив начальник міськвідділу міліції Юрій Бець:

– Працівникам міліції власник автомобіля пояснив, що у коробці пістолет «Зоракі», а в пакеті – три тротилові шашки. Усі виявлені предмети вилучено та направлено на проведення відповідних експертиз.

У лубенця в авто правоохоронці знайшли тротил

За фактом незаконного зберігання і перевезення цих речей відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, у мешканця Полтавщини вилучили цілий арсенал зброї та наркотики.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter